PERFEKT AVSLUTNINGSDAG!

Igår slutade vi skolan. ÄNTLIGEN! Som jag har längtat.. Men som sagt på avslutningsdagen var vi först i kyrkan och lyssna på låtar och sånt. Efter det gick vi till klassrummet och fikade och då bestämde jag, Smilla, Elin, Signe, Vendela, Kevin, Daniel och Juan att åka till liseberg! När vi va där åkte vi allt möjligt, det roligaste var nog kollerado och uppswinget. På uppswinget fick alla plats på en rad så vi alla skrek och hade jätte roligt. Efter det gick vi hem, men bestämde då att åka till tjärnet istället och nattbada och tända upp en eld!
 
Det var jätte skönt i vattnet men väldigt kallt när man kom upp, men man kunde ju värma sig vid brasan så det var ju skönt. Vi satt runt brasan en lång stund till det bara var jag, Elin och Juan kvar. Då släckte vi brasan och drog oss hemåt. Jag kom hem ungefär halv tolv och eftersom jag var så smutsig under fötterna tog jag ett varmt fotbad, en varm choklad och kollade på Sex and The City (serien).
 
En perfekt dag! :)
 
 
 
 

NIGHT LOGIC IS A BITCH


KONFALÄGER

Jag var ju på konfaläger i maj och tog en massa bilder! Tänkte visa några och berätta lite vad som hände.
Som sagt så var det jätteroligt, det bästa lägret någonsin! Vi stanna uppe länge på nätterna och åt godis, på dagarna tränade vi inför konformationen alltså vi dansade och sjöng.
 
Något som var lite speciellt var "korsvandring" det var en väldigt häftig upplevelse. Korsvandring är då att man ska uppleva de Jesus gjorde innan han dog. Man hade en ögonbindel på sig och en person ledde en till olika stationer där det lästes texter och man fick höra lite ljudeffekter. Skit häftig uppevelse, det var lite mäktigt, lite sådär heligt ni vet.
 
Trötta tjejer efter flummig natt!

Vi spelade väldigt mycket fotboll! :D
 
Det fanns en sjö bredvid där vi bodde, liksom 1 meter ifrån, så jag och några andra gjorde ett premiärdopp där!
 
Lite kreativitet! 
Ordentlig frukost av bästa kocken Fifi!
 
 
 

PARACHUTE


JAG ÄR TILLBAKS!

Nu måste jag börja blogga igen, det är ju så kul när man verkligen vill och nu känner jag att jag vill. Det är ju sommar nu så jag har ju mer tid för att blogga, men när skolan kommer tillbaks slutar jag blogga igen. Detta blir helt enkelt en sommarblogg.