"She ran away in her sleep and dreamed of paradise"


BE STRONG

När jag hade kommit hem från "jobbet" idag hade jag så tråkigt så jag börja skriva på min arm och det blev rätt snyggt! Kolla resultatet;
 
Det var mycket bättre förut, men nu har det suddats ute lite under dagen så det ser inte lika bra ut som förut.

GINA TRICOT - OUTFIT

Gjorde en liten outfit i paint.. Har inget bättre redigeringsprogram än eftersom jag inte hunnit ladda ner alla dem jag hade innan dem försvann. Aja här kommer outfiten;
 
Tröja: Gina Tricot 149:- (Lisen sweater) 
BH: Gina Tricot 129:- (Susanna lace pushup bra)
Byxor: Gina Tricot 599:- (Elly coated zip jeans) HAFT, de höll sig i 1 år i varje fall, värt att köpa, skit snygga. Funderar på att köpa såna igen.
Jacka: Gina Tricot 399:- (Olga jacket) 
Skor: Gina Tricot 599:- (Bodil ankle boot)
 
Bara jag som blir sugen på att köpa denna outfiten för en vår/höst dag?
 
 

1:A DAGEN PÅ PRAON

Hej! Det gick jätte bra idag och det var kul faktiskt, fick göra massa saker med en annan tjej som också praoar där vilket var jätte roligt. Vi fick hacka ner grönsaker, göra mackor, sallader, servera, städa osv. Imorgon kommer jag jobba där själv med personalen hoppas det går bra.. Och nu vet jag i varje fall tiderna, antingen jobbar man "dag" eller "kväll" (dag: 8-14 kväll 11-19) imorgon har jag dag och iövermorgon kväll så det blir varannan. Men jag tror min handledare kommer släppa mig tidigare då&då när det inte finns något att göra.
 
Vi hörs! Puss
 
 

DATORN LAGAD!

Nu är min dator tillbaka! Eller jag hämta ut den förra veckan men har haft massa på gång och inte hunnit skriva något här. Vilket jag inte kommer göra så mycket längre men vi får se vad som händer. I helgen var Linnéa här och vi bakade kanelbullar igår och gick på den nya filmen "Du gör mig galen (Silver Linings Playbook)" som var skit bra. Seg i början men sedan vill man bara sitta kvar i biosalen för alltid och se vad som händer efter det lycklig slutet.
 
I morgon ska jag iväg på prao och jag ska praoa på "Le pain Francais" och jag är verkligen jätte nervös. Hoppas det går bra i varje fall. MEN det jobbigaste är att jag börjar 8.00 men jag vet inte riktigt när jag slutar.. Jag tror jag bloggar imorgon igen om det så får ni se då hur det gick.
 
Puss - Emma
 
 
 
Jag trodde jag sett hela filmen igenom trailern men sen när jag såg själva filmen såg jag hur mycket det egentligen var.