MIDDAG

Idag har hela eftermiddagen besått av tyskaplugg vilket är tvär segt... Men det blev bättre när mamma kom hem med kycklingsallad, blev så glad haha! 
Dessutom att jag och mina vänner planerar att gå på way out west, askul! Blev så tagg på allt bara!
Hoppas ni har en bra tisdag. Kramizz.




DAGENS

inte världens bästa bild men whatevez

MYS

Precis ätit middag med mamma och mammas pojkväns familj. Varit en väldigt mysig och skrattfull middag. Nu till efterrätt äter vi fruktsallad och dricker chai. När jag kommer hem återstår det ännu mer plugg. Hoppas ni har en mysig och lugn söndag! Kram!




DAYDREAMIN'

Idag har varit en jäkligt chill dag. Varit ute och åkt penny och sedan promenerat lite med sällskap. Även ätit glass, riktigt gött asså. Sedan när vi var hemma så sminkade jag mig för att jag hade brist på annat. Så det har varit en bra dag faktiskt, imorgon blir det plugg och det ser jag inte fram emot..
 
 

BREAKFAST




T.G.I.F

Äntligen fredag!! Så himla skönt att få äntligen slappna av. Dock måste jag ändå plugga i helgen men idag ska jag njuta! Hade filmkväll med David, Vincent, Signe, Mikael & Vendela ikväll. Vi köpte massa chips&godis sedan drog vi till mej och såg på en komedifilm. Det var väldigt roligt! Just nu ska jag spela och skypea med min syster, hon bor ju hos min pappa så vi brukar göra så ibland för att umgås. Hoppas ni haft en bra fredag! Kram på er!



 
 

STRESSAD

Hej! Idag har varit en lång dag, har haft 5 lektioner och sen dans på det. Skolan var sjukt seg för nu kommer verkligen alla prov och läxor man behöver göra över en. Är så sjukt stressad och bara längtar till påsklovet.
Dansen var dock så sjukt kul idag, (jag dansar dancehall på twisted feet) för vi har börjat med koegrafin till en uppvisning vi ska göra på storan den 9:e maj (om jag inte minns fel), koegrafin är så jäkla rolig att göra!! Är så  taggad inför uppvisningen!!!
Hoppas ni har det bra i varje fall, och att ni inte stressar lika mycket som jag. Kram på er!
 
bild från i fredags :)))

HAUL // ULLARED

Usch vad jag hatar ordet haul... Men jag är väl tvungen till att använda det nu när jag ska visa vad jag köpt oså! Jag köpte inte så jätte mycket eftersom jag är väldigt snål när det gäller Ullared, vill liksom inte spendera för mycket (dessutom att min farfar pröjsa en hel del haha)
 

GOOD MORNING

God morgon! Idag händer inte så mycket eftersom jag var uppe hela natten igår och lanade. Men jag kanske ska träffa några kompisar eller så framåt eftermiddagen, vi får se vad som händer! 
Till frukost åt jag bullar och drack juice, det är typ de bästa som finns. Ibland måste man ju faktiskt unna sig själv en liten lyxfrukost! ;)
 
 
 
 

TAKHÄNG

 

PÅVÄG HEM

Nu är jag påväg hemifrån Ullared, det har varit en lång dag. Jag köpte inte så jätte mycket där men jag hitta typ världens snyggaste skinnjacka nu till våren (kommer kanske lägga upp sen vad jag köpte). Efter Ullared åt vi lunch på "Laxresturangen" i Falkenberg, det var så mycket mat så jag har typ hamnat i matkoma nu. Senare ikväll ska jag på lan så det ska bli nice. Hoppas ni får en bra lördag!
 



PENNY

Idag efter skolan var jag som vanligt jättetrött så jag tog en powernap. Men sedan när jag vakna kände jag mej så rastlös så ja smsa Vincent och fråga om han ville åka penny. Så vi drog ut på en liten "penny-runda" runt om där jag bor. Sedan när jag kom hem fick jag sjukt mycket migrän så nu har jag låst in mig i mitt rum med tända ljus och en hel del youtube tittande. Ska nog oxå lägga mig snart eftersom jag ska till Ullared imorgon!
Hoppas ni får en bra kväll! 
 
 

VÄRLDENS BÄSTA VÅRLÅT

den här låten får mig verkligen att bli så jäkla glad

12/4

Hejhej! Idag har min skola haft volleybollturnering i Kviberg vilket var faktiskt jätte kul men sjukt uttröttande. Så när jag kom hem var jag helt slut så jag somnade i typ 3 timmar, vilket var skönt, men jag vaknade upp och kände mig så himla depp. Men jag blev upplivad igen eftersom senare på kvällen gick jag till UG i kyrkan, UG är en ungdomsgrupp där många ungdomar där jag bor brukar samlas och göra något kul tillsammans. Vi gjorde chokladbollar och hade sedan en allmänt chill&häng kväll. Nu är jag hemma igen och ska snart lägga mig, ny skoldag imorgon! Men ni får ha de så bra, godnatt!<3
 
tog kort innan solen gick ner, älskar vädret nu asså!!
 
 
 

TILLBAKS

Tja guyyyss. Ingen läser nog min blogg längre men jag hade tänkt och börja blogga igen lite då&då. Typ sagt detta miljoner gånger men nu tänker jag i varje fall göra ett nytt försök! Hoppas ni tycker det kommer bli kul och följa mig igen och min vardag.