DATORN ÄR SÖNDER

Min skoldator gick sönder igår så jag kommer inte blogga på ett tag. Eller den är inte sönder utanpå, utan har fått ett konstigt virus i sig. Varför vet jag inte, skolans virusprogram ska väl skydda från de? Knäppt..

Men idag blir det att plugga matte och läsa en bok vi har i svenskan. Har snart läst ut den :$

Men vi hörs puss!


NATTI ALLA SÖTA!

Nu ska jag alldeles strax sova, är jätte trött efter skolveckan. Typ redan skoltrött - galet! Men det går faktiskt bra i skolan nu så det är inte lika jobbigt som förut. Men a, jag skriver något inlägg imorgon också. Tror jag inte ska vara med någon så jag hinner faktiskt de. Dessutom har jag 2 säsonger kvar av mitt "Jersey Shore Marthon", töntigt javet ;)
 
Godnatt allihop! Puss!
 
'Citatet är ifrån'(One Direction - Kiss You) 

ZEDD ♥

Zedd - Spcetrum
 
Zedd - Lost At Sea
 
Lyssna också på Clarity och Shave it (501 remix), väldigt bra låtar!

Foton

Hade tråkigt nu ikväll så jag tog lite egopics och redigera dem sedan i Photscape. Det var längensen jag gjorde de så det var extra kul ikväll. Måste göra det oftare, jag älskar ju att fota!
 

Slappardag

Har verkligen inte gjort något idag, bara kollat film & serier hela dagen. Fast det var ändå skönt att bara vara hemma idag eftersom jag börjar känna mig krasslig. Hoppas inte jag får någon influensa, orkar inte de nu när skolan börjar snart.. Det var väl inte så mycket mer att säga.. Eller jo, jag är heeelt beroende av Taylor Swifts nya skiva, speciellt låten "We Are Never Ever Getting Back Together". Älskar den, kanske smågammal men klockren!
 
 
 

Bilder från kvällen


Tjejkväll

Hej allihop! Idag har jag varit med Signe och Vendela hela dagen och just nu har vi tjejkväll. Vi har ätit massvis med godis och kollat på filmen "Ted". Den var jätte bra och just nu har vi tagit massa bilder på min dator och jag bjuder på en av dem;