I'M IN LOVE

Eller kanske "drunk in love"? Nä men guuud va jag älskar Beyonce. Hennes utseende, personlighet, röst & allt! Hennes nya album = legendariskt. Om någon skulle fråga mig om vad perfektion var skulle mitt svar lätt vara Beyonce. Min största idol helt klart!

SJUK

Imorse när jag vaknade upp hade jag 38,5 graders feber så jag fick stanna hemma från skolan.. Äntligen när jag fått ordning på skolan så blir man såklart sjuk, jaja, detta klarar jag allt! Hoppas jag kan komma imon i varje fall så att jag inte missar konfirmationen & UG. Men vi får se helt enkelt, uppdaterar mer imon! Kramiis.
 
skkeeeeeeev

TRUST IS LIKE A MIRROR

 

HELGEN

I fredags var jag på frivillighetsfest eftersom jag jobbar som frivillig fadder till konfirmander så får man något extra när man slitit så hårt. Haha, nemen det var grymt! Temat var att man skulle ha någon slags huvudbonad på sig så jag tog såklart keps! 
Sedan resten av helgen så har jag varit med Vendela, Signe, Claudia & Mikael. Tjejerna sov över hos mig lördag-söndag och vi har haft de grymt + fettat oss som fan, så vi alla rullar nog till skolan imon!
 
jag & singe på festen // jag & vendela // sleeepooovver, signe, jag & claudia // vi fetaaar upp oss med glass, chips & energidricka perfect kombination

6 MYSIGA FILMER

Kvinnorna på sjätte våningen // Hotell Marigold // The perks of being a wallflower // About Time // The Holiday // The Breakfast Club
 

DREAMS

Åh vad jag drömmer mig bort nu! Vill verkligen inte vara kvar i stressiga, mörka & vintriga Sverige. Tänk va skönt att bara få åka iväg till Thailand eller typ Miami nu. Skulle vara hur skönt som helst, ja kanske inte så bra att lämna allt bara, (när det gäller skolan osv) men att bara göra klart här och sen bara åka iväg.. Vilken dröm!
 
 

FRÅN BALKONGEN

Klicka här för att lyssna på Spotify

GODNATT

Provade mitt nya kamerastativ när jag tog denna bilden, sjukt kul!
 
Hej bloggen! Ingen uppdatering på länge, men haft skola, vänner & vart sjuk (finns ingen bra ursäkt heheh). I varje fall denna helgen har vart så tråkig. Bara legat sjuk hemma tills idag då jag var med Signe, Claudia, Vendela, Mikael & Vincent lite grann. I morgon ska jag till läkaren och se vad som är fel med mig, hör typ ingenting, det är som lock för båda öronen, usch! Hoppas det går bra, men godnatt och ha en bra vecka allesammans 

SENASTE DAGARNA I BILDER

pizza på smörslott med kompisar // claudia & vendela på stadium // jag & signe // varm choklad på espresso house // flumbild
 

NEW VANS / OLD SKOOL BLACK

Var i Arkaden idag och införskaffade mig ett par nya vans, jätte nöjd är jag! Dessa skor kommer jag nog använda väldigt mycket eftersom de är så sjukt sköna.
 
Vans Old Skool Black 749:-
(haha smutsiga redan, gick med dem i stan med Signe)

TACOS KVÄLL

Hej! Idag har jag inte varit i skolan utan legat sjuk hemma, somnade vid kanske 12 i natt och vaknade klockan 1 igen. Kändes konstigt att sova så länge men det gjorde mig bara friskare. Efter jag vakna så har jag bara degat framför datorn & sen nu ikväll bestämde jag, mamma & min kusin Sunna att ha tacoskväll. Allteftersom det är fredag och för att tacos är sjukt gott! 
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men det blir väl att kolla på någon film med mamma eller så spelar jag eller något. Får se!
 
Sjukt skev bild på mig :$

TREDJE GÅNGEN GILLT

Nu har jag sagt många gånger att jag ska börja/sluta blogga. Jag ska börja igen. MEN kommer bara göra inlägg när jag känner för det och faktiskt har något att skriva om. Så detta kommer nog inte bli en daglig uppdaterad blogg. Hoppas verkligen jag lyckas denna gången..