Dagens outfit

Idag kör jag på en lätt outfit orkar egentligen inte ta något annat krimskrams. Men kort om vad jag ska göra idag, först ska jag möta upp Vendela vid fem och vi gör väl nåt kul. Sedan ska 'vi' träffa en kompis tyyp.. ;$ Jag sover kanske över hos någon idag får se hur det blir med allt och aa.. Ringer väl Sofia i kväll!

Aja här är outfiten (smutsig spegel och rum.. iknow);

 


EFKJGLBHGKLERF.

 ÅÅH, vill ha brunt hår.. Kolla bara så söt jag va.. eheheh;
 

Grekland bildbomb

 

Ansiktsmask :D


X-FACTOR!

Kollar på X-Factor, skit roligt. Älskar han Malcolm som typ rappar, han e go haha. Okej detta blir ett kort inlägg som sagt.. Idag har jag varit i skolan tråk, men gjorde SO-provet idag och trooor det gick bra, får hoppas på det i varje fall. Sedan när jag kom hem sov jag typ tills klockan var fem sen kom mamma hem och sen åkte hon för att hämta Linnea och de har inte kommit hem än! :o Deras tåg kom typ försent så nu väntar jag bara..
 
Eftersom barnbidraget kommer i morgon tror jag att jag och Linnea ska shoppa och dessutom äta någonstans i stan! Blir mysigt med lite syster tid. Sedan på söndag ska vi bowla hela familjen, jag, Linnea, mamma och kaaanske min kusin Sunna får se hur det blir med det. Men vi hörs, puss!
 

Sommarsommarsommar..

Vet att jag tjatar om sommaren 24/7, men gud vad jag saknar att kunna gå ut med shorts och bara en topp. Att slippa ha långärmat, tjocktröja och jacka.. Aja julen är ju kul men svensk vinter kan ju va hemsk! ;o

 


Bitchkram

Tänkte bara berätta det att på måndag kväll ska jag gå på den nya filmen "Bitchkram". Själva premiären är egentligen på fredag för allmänheten, men mamma vann biljetter så vi är en av de första i Sverige som får se den. Sjukt ballt! Haha, hoppas vi får VIP-platser också det skulle va hur himla coolt som helst! Som sagt, vi fick 4 biljetter t.o.m, någon som vill joina? ;) Skoja, typ min syster och min kusin ska följa med oss istället. Men det ska bli grymt! :D 
 

Saknar sommaren!

Hittade denna bilden idag & fick mig att börja att tänka på sommaren & shit vad jag saknar den..;
 

i don't care, i love it

Har verkligen dö tråkigt så var tvungen att göra ett litet inlägg! Fick tillbaks matte-proven idag och vad tror ni jag fick? Såklart underkänt - omprov here i come! Skönt i varje fall att jag fick göra ett till försök. Vi gjorde också NO-provet idag och det gick verkligen as bra, är jätte nöjd även om vi inte fått tillbaks resultaten än :$.
 
Idag skulle jag egentligen hämta ut mitt Hollister-paket men pallade inte, var tvungen att plugga till SO-provet tills på fredag. Försökte tvinga mamma men hon är ju sjuk så aa.. Får väl göra det imon om jag hinner, dessutom orkar jag inte strula med att jag måste vissa mammas ID kort och mitt pass och blabla.. Men vi får se! Nu tror jag att jag ska kolla på TV, har inget bättre för mig ju. Hörs puss!
 
suddig.. men STARBUCKS! ☺♥

helt fucked up men whatever.


I skolan

Heej bloggen. Har skit tråkigt på rasten så ville göra ett inlägg med mobilen eftersom min blogg app äntligen börjat fungera. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen träffa någon eller bara vila efter den långa veckan. Sen på lördag ska jag och 'tjejerna' ha typ filmkväll och mysa och flumma ihjäl oss.

Sedan på söndag ska jag till pappa och hämta ett paket och prata lite med honom och så! Men vi börjar snart så puss vi hörs senare!