..

Haha klart att jag aldrig klippt mig så kort, skulle aldrig göra de, skulle aldrig våga rättare sagt. Ska spara till jag får hår över bröstet. Ville bara skoja med er lite haha..
 

Länkbyte

Besök Sofias grymma blogg! http://sofiis.blogg.se/
 

Klippt mig!

FÖRLÅT FÖR JAG INTE BLOGGAT, har haft fullt upp haha! Skriver om vad som har hänt senast senare. Aja jag var hos frisören och klippte kort idag :D
 

Påväg hem

Är påväg hem nu från Marstrand, berättar vad jag gjort idag när jag kommer hem. Ville bara göra ett snabbt litet inlägg, puss!
 

Godnatt

Ska sova nu.. Typ, är uppe lite längre i varje fall för att surfa runt, fixa bilder, kik:a (eller vad man nu kallar det haha), lyssna på musik och sånt haha. Aja ville bara göra ett godnatt inlägg, så sov sött! Och här är dessutom mitt "nattlinne", så typiskt mig är det..;
 

Goo dag!

Hej alla läsare! Har haft en jätte goo dag idag med Sofia. Först när jag kom ut på gården var vi med hennes lillasyster och hennes kompis som är så söta! Sedan så började vi fota allt vi gjorde gick in i tvättstugan och allt haha. Vi var också och passa hennes lillebror och lyssna på lite musik osv. Efter det gick vi upp till coop och köpte varsin läsk som var as god!
 
När vi kom tillbaks till gården var Yara där så vi började vara med henne och hade kul. Till slut blev det så "flummigt" att Yara la sig på gatan och vi skratta så mycket.. Haha, vi tog kort på det men Yara har det i sin mobil så ja... Sedan bestämde vi oss för att gå till härlanda tjärn och tillbaks fast Sofia ville inte vara med typ. Yara och jag babbla på om allt möjligt, speciellt Öland eftersom vi båda vart där. När vi kom tillbaks gick alla hem för att vi var så trötta.
 

Sommarlovet går snabbt

Har sååååååååå tråkigt om dagarna! Har ingen aning om vad jag ska göra.. Det känns som bara att sommarlovet slutar vilken minut som helst och ja typ om en månad. Alla kompisar reser iväg oså så ja.. Dessutom har alla saker redan varit som jag längtat efter, midsommarn, Öland, gothia osv.
 
Det känns som att det där perfekta sommarlovet jag ville ha aldrig kom. Förra sommarn var bäst åh herregud vad kul jag hade! Men jag tror att det är såhär att man inte kan göra den perfekta sommaren utan låta den blir perfekt av sig själv.. Haha gud vad jag babblar skit. Men får hoppas det blir bättre nu i augusti. Dessutom herre vad sommarlovet har gått snabbt asså!
 

Can't stop thinking about you..

Hej bloggen! Förlåt för jag inte blogga igår, kändes som jag hade en hangover eller något.. Haha nejmen jag var dö trött, hade ont i huvudet och mådde illa så det blev en seg dag igår så att jag inte hann blogga. Idag har också varit en seg dag, känns som om jag är sjuk eller något..? Hoppas inte de för de pallar jag inte med just nu.
 
Annars är väl allt bra och ska försöka göra något imorgon, komma ut och ha kul! Men nu ska jag chilla lite på balkongen, puss!
 

Svar på kommentar!

 
Svar; Jag läste den artikeln och ja det kan vara jobbigt om många killar antastar en när man inte vill. Vill inte vara dum men man får nästan förvänta sig det, det är liksom ett disco där 12-18 åringar får komma så om man ska gå på gothia och inte är den typen som gillar att bli antastad kan man skippa, eller så puttar man bara bort dem killarna. Liksom skiter i dem och har kul istället. Dessutom är ju gothia väldigt känt för att vara ett så kallat "strul disco" så killarna blir ju väldigt desperata...
 
P.S Tack! :)

Gothia Discot

Hade så kuuul igår! :o Vill bara göra det idag igen men har ingen att gå med så skit i haha.. Ja men i alla fall alla killar var rätt desperata och så men man dansa med rätt många så det var ju kul. Sen gick man ju runt en hel del så när man kom hem så värkte det i hela kroppen. Men det var sjukt kul som tur va! :D
 
sant! haha

We are one tonight and we breathing in the same air

Tidinställt inlägg
 
Förmodligen är jag nu på gothia och festar sönder, lirar killar och sånt.. Nejmen haha, har säkert sjukt kul, får hoppas det i varje fall. Och ja, även om jag skrev att gothia var så dåligt och blabla så går jag ändå, Elin sa att det var kul så hon tvingar ju såklart med mig! 
 

UTGÅNG!

NU BLIR DET UTGÅNG MED ELIN :D Känns skit kul och vi har värsta feta förfesten haha. Nejmen typ... Vi har fixat oss och allt så vi går la snart.
Här kommer en bild på mig och Elin;
 

OMG, DÖD JUST NU

SÅ JÄVLA SNYGG!
 

Tagga Gothia imorgon!

Imorgon ska jag och Elin på Gothia, Mahtab och Linnea ville typ inte följa med.. Men det ska bli kul ändå! Så jag blir inte en party virgin hela mitt tonårsliv, haha ;) Elin har sagt att det är massa desperata turkar där, läskigt.. Men kul ändå! Haha. Aja tagga i morgon då, har en good feeling för denna "festen" nu alltså! TAGGA! :D
 

These feelings i can't take no more

Ska berätta lite om dagen har typ inte hänt något alls, men ändå. Först när jag vakna var det typ några gubbar som borra utanför våran dörr för att dem ska göra någon internet sak, men jag somna om ändå och vakna, somna om, vakna de typ hände mesta delen av morgonen? Jobbigt! 
 
När jag var klarvaken så satte jag på Ugly Betty och nörda de sedan satt jag vid datorn och fixade med massa bilder. Blev faktiskt en bra så den ska jag bjud på nu;
 
 
 

Do you wanna know a joke? You.


Saknar Öland!

Gud var jag saknar Öland! Det var så himla skönt att vara borta från allting, t.o.m borta från familjen. Ingen stress, inget bråk, man behövde ju inte bry sig om hur man såg ut där, man kände ju ingen.. Jag gick med utan smink hela veckan, det var så skönt! I miss that.. :( & hur kul jag hade!
 
Jag var så lycklig & glad!

Party Virgin Tonight

Aaahh jag suger fett, nä men jag pallade helt enkelt inte av gothia discot plus den långa kön?! Aldrig! Inte för att jag trodde att det skulle bli lite kö. Men alla som jag pratat med som varit på discot säger att det är ovärt så lucky for me. :D Kanske skulle det bli kul.. Men jag går väl någon annan gång i veckan om någon har lust får se! 
 
Fast alltså när jag lämna kön så kände jag äntligen, jag är självständig tänker inte gå till den skiten. Men när jag kom hem blev skit ledsen och tänkte kommer jag vara party virgin hela mitt liv eller?! Snacka om humörsvängningar.. Men det blir väl att jag bara blir party virgin för i kväll, jag har ju mycket av mitt liv att leva, eller? ;)
 

HAHAHAHAHAH


Goodnight!

Går och lägger mig snart, ska bara se på Outsiders sen måste jag verkligen vila mig, har inte sovit så mycket på lovet.. Lagt mig sent och sedan vaknat tidigt, men det ska vi allt ändra på! Dessutom måste jag vara pigg tills imorgon, ville inte vara någon party pooper haha ;)
 
GODNATT!
 

Två bra låtar

Justin Bieber - Beauty And A Beat
 
Lorentz & Sakarias - Garbo, Astrid och Taube

Snabbt inlägg

Gör ett snabbt inlägg innan jag går ner till affären för att köpa lite mat. Tänkte berätta att imorgon blir det mycket som händer.. Först på morgonen måste jag hjälpa mamma med massa boring saker sedan ska jag dra ner till stan med Elin för att jag ska köpa någon snygg topp och på kvällen smäller det! Vi ska på Gothia, känns skit coolt faktiskt, har aldrig varit där förut men det blir la kul?! Bästa tjejerna blir det alltså; Elin, Linnea & Mahtab.. Får se om någon mer kommer med!
 
Men nu måste jag dra. KYSS!
 

LOL, SO TRUE

 
 
 

Åka till stan?

Funderar väldigt mycket om jag ska stan idag eller inte. Ska köpa ett par jeans och något linne på gina antar jag! Jeansen kostar rätt mycket men det är förmodligen värt de, dem är skit snygga! Hoppas jag också får pengar över för att jag vill köpa det här stickade linnet som har en djup u-ringning på ryggen, älskar såna linnen där man visar ryggen haha :)
 
Linnet; (fast vitt då)
Jeansen;
 

Pure Active Exfo Brusher

Igår när mamma kom hem från Allum så hade hon köpt en Pure Active Exfo Brusher från Garnier. Det är ett finnmedel som tar bort både finnar och gamla fläckar från dem. Perfekt för mig, har kvar massa fläckar från finnar :$. Så jag använde den igår och jag tycker den är så smart och smidig. Här får ni lite info om hur man ska göra;
 
1. Skölja ansiktet med varmt vatten, delvis skölja borsten när den är på off-läge.
2. Flytta borsten till on-läge och ta ut vätskan i din hand och sätt på ansiktet.
3. Sätt borsten på off-läge och borsta sedan huden i mitten i cirklar och sedan ut mot kanterna.
4. Tvätta av ansiktet igen med varmt vatten, delvis skolja borsten när den är på off-läge.
 

Liseberg

Det var jätte kul på Liseberg idag men guuud vad mycket kö det var.. Vi fick stå och vänta på balder i typ 40 min?! Men det var la värt det, dessutom spanade några snygga killar in oss ;) Haha. Efter det blev det kollerado med lite mindre kö, virvelvinden och så gjorde vi någon desperado grej som var sjukt rolig! Man skulle skjuta cowboys medans man satt på en gungade häst, det var som ett tv-spel i 3D eller i 4D då. Sjukt kul, alla borde testa de! Som avslutning på dagen åkte vi liseberg banan, tradition ju!
 
 

Drar till Liseberg

Hejhej sötisar! Ska till Liseberg nu med bästisen, hoppas vi får en bra dag. Aja jag har ju nu kommit tillbaks från pausen, bloggar mer när jag kommer hem. Puss!
 

BLOGG PAUS

 

OMG, I LOVE HER


Liseberg med Elin

Igår var jag på Liseberg med Elin och det var grymt kul! Vi började med att åka balder längst bak vilket var typ as kul? Man fick all kraft där bak så att det gick snabbare och då pirrade det sjukt mycket i magen haha. Efter det åkte vi slänggungorna "bara för att", aja vi mådde jätte illa eftersom han aldrig stoppa den, så vi tog en paus och åt lite mat.
 
Efter maten kolla vi på "Sammys äventyr" i 3D, det var kul men varje gång i början när jag kollar på 3D så blir jag så rädd om något kommer "nära" en. Sedan blev lisebergs banan, flumride, balder igen, kolorado och sedan spinrock. Precis när vi skulle åka spinrock började det öööööööööös regna! Så blev jätte blöta och fick stå under ett tak en stund, vi tänkte åka mer, jag ville ju åka uppswinget och kanonen men det gick inte för att det regna så himla mycket så vi åkte hem. Men det var i alla fall kul så länge det vara!
 

Paddan båten

När vi väl var i Göteborg med släktningarna så ville vi ju självklart ha en liten sightseeing för dem så att vi åkte Paddan! Även om jag åkt den typ tuuuuusen gånger så var det la kul. Hade ju kameran med mig så det var extra kul för de. Fick riktigt många bra bilder men visar bara några;
 

Lunch i Kronhusbodarna

I förrgår var jag, mamma och mina släktningar i Kronhusbodarna och kollade runt. Eftersom jag inte ätit så mycket till frukost fick jag äta lunch där, var jätte gott faktiskt!
 

Ny topp

Hade en gammal sommarklänning som jag inte använt på typ... 200 år? Så jag började vika lite i den och såg att den skulle se jätte snygg ut som topp och sydde om den. Titta vad snygg den är (tänkte t.o.m lägga till någona detalj eller något.. får se!);
 
 
 

Öland - Solnedgång


Goo dag!

Glömde att berätta att idag var jag med Petter, Kevin och Ami. Först så var vi hos Kevin lite, och jag gjorde en grymt pinsam sak.. Skulle gå ut på altanen där och så visste jag inte att dörren var stängd så jag gick rätt in i rutan fast det gjorde inte så ont utan jag bara skratta, haha.
 
Sedan ringde vi på Petter och hoppade studsmatta och sedan gick ut till kålltorp och köpte energidricka. Efter det gick vi hem till Petter igen och spela xbox och det var tvär kul. Sedan ville jag och Ami gå ut så vi alla gick ut tillsammans och spela fotboll, vi ringde Elin också så hon var med också. Efter vi spelat fotboll spelade vi basket vid rampen och sedan stack Petter och Ami hem så att jag och Elin hängde lite med Kevin och lite senare stack vi hem. Grym dag, måste göras om!
 

Eminem - Space Bound


Liseberg

Hej alla läsare!
Igår så var jag på Liseberg med Linnea min lillasyster och min "låstas" bror Villiam som jag inte träffat på typ as länge? Så det var ju kul! Vi åkte alla olika saker, orkar inte skriva allt men jag var så nära på att åka kanonen, fast jag fega ur. Sedan ville jag åka uppswinget för första gången, men det ville ju självklart ingen annan då.. Jaja vi var där kanske till 8 sen stack jag hem och mötte Sofia ute på gården och några andra som kommit från Rumänien.
 
Dem har jag inte träffat på 2 år så det var skit kul att se dem igen. Att man kan ändras så mycket på 2 år är konstigt på något sätt.. Efter det så gick jag hem till Sofia en liten stund för att passa hennes lillasyster och hennes kompis en stund och när det blev sent gick jag hem och somnade direkt, haha :)
 
randomrandomrandom..